ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ

Επικοινωνία

210 5735311

Περιστέρι

Πελοπίδα 19

Βουβωνοκήλη με τοπική αναισθησία και ημερήσια νοσηλεία

Στην κλινική West Athens στο Περιστέρι, ο διακεκριμένος γενικός χειρουργός δρ Ιωάννης Καλαιτζής με απόλυτη εξειδίκευση και μακροχρόνια εμπειρία, καινοτόμος στις ανώδυνες χειρουργικές μεθόδους, με την ομάδα του που αποτελείται από εξειδικευμένους και έμπειρους χειρουργούς, θεραπεύουν οριστικά τη βουβωνοκήλη με τη διενέργεια μίας πρωτοποριακής και ταυτόχρονα απλής μεθόδου της αποκατάστασης της βουβωνοκήλης με τοπική αναισθησία και μέθη και εξιτήριο αυθημερόν εντός λίγων ωρών.

  Επέμβαση βουβωνοκήλης χωρίς γενική αναισθησία

  • Η επέμβαση βουβωνοκήλης χωρίς γενική αναισθησία, αποτελεί πραγματικότητα!
  • Τοποθέτηση πλέγματος νέας τεχνολογίας
  • Διάρκεια επέμβασης 30-45 λεπτά
  • Άμεση κινητοποίηση-εξιτήριο εντός λίγων ωρών
  • Χαμηλό κόστος επέμβασης

  Η αποκατάσταση της βουβωνοκήλης με χρήση τοπικής αναισθησίας σε επίπεδο Ημερήσιας Νοσηλείας είναι η πλέον διαδεδομένη διεθνώς τεχνική με δημοσιευμένες μελέτες από χιλιάδες ασθενείς που αποδεικνύουν ότι είναι απόλυτα ασφαλής, αποτελεσματική και καλύτερα ανεκτή μέθοδος χειρουργικής θεραπείας της βουβωνοκήλης.

  Πλεονέκτημα επέμβασης βουβονοκήλης με χρήση τοπικής αναισθησίας

  Εξαιρετικό πλεονέκτημα της μεθόδου, είναι η δυνατότητα επιβεβαίωσης της αποτελεσματικότητας της επέμβασης κατά τη διάρκεια του χειρουργείου ζητώντας από τον ασθενή να βήξει ελαφρά προτού ολοκληρωθεί η επέμβαση. Με αυτό το τρόπο ο χειρουργός επιβεβαιώνει την πλήρη διόρθωση του προβλήματος.

  Επέμβαση βουβωνοκήλης

  Ποια τα οφέλη από την αποφυγή της γενικής αναισθησίας

  Τα οφέλη από την αποφυγή της γενικής αναισθησίας είναι πολύ σημαντικά. Τα κυριότερα είναι:

  • Άμεση κινητοποίηση του ασθενή αμέσως μετά το πέρας της επέμβασης, γεγονός που πρακτικά εξαλείφει το κίνδυνο της εν τω βάθει φλεβικής θρόμβωσης και πνευμονικής εμβολής.
  • Αποφυγή ατελεκτασίας πνεύμονα, ιατρογενούς πνευμοθώρακα και πνευμονίας εξ εισροφήσεως που προκαλούνται από τον μηχανικό αερισμό των πνευμόνων.
  • Αποφυγή ναυτίας και έμετου που εμφανίζονται στο 20-30% των ασθενών που λαμβάνουν γενική αναισθησία.
  • Σε εποχή πανδημίας όπως σήμερα με το νέο κορονοϊό που προκαλεί το σύνδρομο covid-19, η αποφυγή της γενικής αναισθησίας προστατεύει το αναπνευστικό σύστημα από την είσοδο ξένων σωμάτων όπως είναι ο τραχειοσωλήνας ελαττώνοντας το κίνδυνο ενοφθαλμισμού του ιού στην ανωτέρα αναπνευστική οδό.
  • Αποφυγή φαρμακευτικών παρενεργειών από τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στη γενική αναισθησία.
  • Αποφυγή ενοχλήσεων και τραυματισμών στο φάρυγγα, λάρυγγα καθώς και στα δόντια, που παρατηρούνται σε περιπτώσεις δύσκολων διασωληνώσεων.

  Γίνεται γίνεται κατανοητό, ότι τα οφέλη από την αποφυγή της γενικής αναισθησίας είναι πάρα πολλά αλλά και ιδιαίτερα σημαντικά, και για αυτό το λόγο η Χειρουργική χωρίς Γενική Αναισθησία κερδίζει διαρκώς έδαφος στη σύγχρονη χειρουργική πρακτική.
  Ο Δρ Καλαϊτζής έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί στους ασθενείς του υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκής κατασκευής πλέγμα με μεγάλους πόρους, μέγιστη αντοχή και ελάχιστη μάζα. Το πλέγμα τοποθετείται μονό ή διπλό αναλόγως της έκτασης της κήλης και καθηλώνεται με απορροφήσιμα ράμματα περιμετρικά, εξασφαλίζοντας άρτιο μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

  Τα πλεονεκτήματα της επέμβασης της βουβωνοκήλης χωρίς γενική αναισθησία ιδίως για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού είναι προφανή, ενώ θα πρέπει να τονιστεί και το χαμηλό κόστος της συγκεκριμένης μεθόδου έναντι των άλλων.

Μοίρασε το

Άδεια Creative Commons
To περιεχόμενο αυτού του site χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.
The content on this website is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίηση του περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεσή μας.

Σχετικά άρθρα

θωρακικό καύσος

Θωρακικό καύσος

Τι είναι καούρα; Πρόκειται για μια δυσλειτουργία της βαλβίδας μεταξύ οισοφάγου και στομάχου. Η εν λόγω βαλβίδα απαγορεύει την γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση. Δηλαδή, απαγορεύει στις τροφές,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
ηπατίτιδα b

Ηπατίτιδα B

Τι είναι η Ηπατίτιδα B; Η ηπατίτιδα b είναι μια σοβαρή μολυσματική ασθένεια, που δεν επιτρέπει στο συκώτι να επιτελεί τις σημαντικές λειτουργίες του: Αποθήκευση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Scroll to Top

Κλείσε ραντεβού