ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Επικοινωνία

210 5735311

Περιστέρι

Πελοπίδα 19

Παθολογικό

Το Παθολογικό Τμήμα της Γενικής Κλινικής West Athens στο Περιστέρι, είναι στελεχωμένο από Ειδικούς Παθολόγους και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό που εξασφαλίζει την άριστη νοσηλεία και την ακριβή εφαρμογή των οδηγιών θεραπείας. Σε αυτό παρέχονται τα μέσα για την ορθή και άμεση διάγνωση και θεραπεία ενηλίκων με παθολογικά προβλήματα.
Παθολόγοι west athens

Παθολογικές υπηρεσίες

Πρωτοβάθμια περίθαλψη

Σήμερα, η παθολογική εξέταση είναι απαραίτητη για την οριστική διάγνωση πολλών ασθενειών, ιδιαίτερα της διάγνωσης των όγκων, καθώς και των κριτηρίων για τον προσδιορισμό της πρόγνωσης της νόσου.
Επισκεφτείτε ιατρό Παθολόγο στο Περιστέρι με το οργανωμένο σύστημα τακτικών εξωτερικών ιατρείων της Γενικής Κλινικής West Athens. Παρέχει στους ασθενείς τη δυνατότητα να επισκεφθούν ειδικό παθολόγο και να λάβουν συμβουλές για τη θεραπεία κοινών προβλημάτων υγείας, την πρόληψη αλλά και τη θεραπεία χρόνιων ασθενειών.
Οι παθολόγοι της West Athens αντιμετωπίζουν με ολιστική προσέγγιση το ζήτημα που εξετάζουν όπως κάθε σύγχρονος ιατρός θα πρέπει να έχει, αλλά και με πραγματικό ενδιαφέρον για τους ασθενείς.

Νοσηλεία Ασθενών στην Παθολογική κλινική

Η νοσηλεία των ασθενών πραγματοποιείται από τους κλινικούς Παθολόγους και το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Κατά τη νοσηλεία τους οι ασθενείς απολαμβάνουν ιατρικές υπηρεσίες με σύγχρονη διαγνωστική προσέγγιση και θεραπευτική αντιμετώπιση στις παθολογικές ασθένειες.

Παθολόγοι Κλινική west athens

Γιατί να επιλέξετε τους παθολόγους της West Athens στο Περιστέρι

  • Η συμβολή της παθολογικής εξέτασης στην έγκαιρη και σωστή διάγνωση της νόσου και ο προσδιορισμός της κατάλληλης θεραπευτικής μεθόδου είναι τεράστια, γι’ αυτό αποτελεί σημαντικό κριτήριο η επιλογή ενός έμπειρου Παθολόγου όπως των εξειδικευμένων Κλινικών Παθολόγων της Γενικής Κλινικής West Athens στο Περιστέρι που έχουν αντιμετωπίσει χιλιάδες παθολογικά περιστατικά.
  • Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στους παθολόγους της West Athens. Δείχνοντας έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο με φροντίδα στους ασθενείς της, η Κλινική West Athens παρέχει δωρεάν μηνιαίες ιατρικές επισκέψεις στους επισκέπτες. Ο επισκέπτης – ασθενής μπορεί να κλείσει δωρεάν ραντεβού με τον παθολόγο της Κλινικής, να εξεταστεί και να του συνταγογραφηθούν οι κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις και υπέρηχοι.
  • Πολλές παθολογικές ασθένειες συμπίπτουν ή εφάπτονται και με άλλους ιατρικούς κλάδους όπως καρδιολόγους, γαστρεντερολόγους κ.α. Στην Κλινική μας το κάθε παθολογικό περιστατικό, συζητιέται και με τον ανάλογο γιατρό της κάθε ειδικότητας για να βγει το ορθό πόρισμα για τη σωστή θεραπεία του ασθενή.
  • Αν χρειαστεί να προβείτε σε αιματολογικές εξετασεις μπορείτε να τις κάνετε ακόμη και αυθημερόν στο μικροβιολογικό εργαστήριο της Κλινικής σε τιμές ΕΟΠΥΥ. Αν ο παθολόγος σας συνταγογραφήσει ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις, μπορείτε να τις κάνετε άμεσα στο υπερσύγχρονο διαγνωστικό κέντρο της Κλινικής με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ηλεκτρονική συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ.
  • Στόχος των παθολόγων μας, είναι να μη μείνει κανένας ασθενής αδιάγνωστος!
Scroll to Top

Κλείσε ραντεβού