ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ

Επικοινωνία

210 5735311

Περιστέρι

Πελοπίδα 19

Ουρολογικό τμήμα

Στο Ουρολογικό Τμήμα της Γενικής Κλινικής West Athens διενεργούνται πλήθος διαγνωστικών και θεραπευτικών πράξεων από έμπειρους και εξειδικευμένους Ουρολόγους με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Λειτουργεί ιατρείο πρόληψης του καρκίνου του προστάτου και της ουροδόχου κύστεως.

Ενδεικτικά, πραγματοποιούνται ενδοσκοπικές λιθοτριψίες με laser, είτε ο λίθος βρίσκεται στο νεφρό, στον ουρητήρα ή την ουροδόχο κύστη. Επίσης, πραγματοποιούνται ενδοουρηθρικές επεμβάσεις (διαδερμική νεφρολιθοτριψία με χρήση νεφροσκοπίου), επέμβαση προστάτη, ενδοσκοπικές ογκολογικές επεμβάσεις αναίμακτα με σύγχρονες μεθόδους και ελάχιστο χρόνο νοσηλείας (1 ημέρα).

ουρολόγος, κλινικής west athens δυτική αθήνα

Κέντρο ενδοσκοπικής – Ελάχιστα επεμβατικής ουρολογίας (laser)

Το Κέντρο ενδοσκοπικής – Ελάχιστα επεμβατικής ουρολογίας (Laser) της Γενικής Κλινικής West Athens παρακολουθώντας τις παγκόσμιες εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής, προέβη σε αγορά και εγκατάσταση νέας κατασκευής σηπτικής αίθουσας ουρολογικού χειρουργείου με σύγχρονο χειρουργικό εξοπλισμό και μηχανήματα.

Με τις σύγχρονες μεθόδους που ακολουθούν οι εξειδικευμένοι ουρολόγοι του Τμήματος, η ανάνηψη των ασθενών είναι ταχύτατη και μπορούν να επιτρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς τους εντός λίγων ημερών μετά την επέμβαση.

Ουρολογικές παθήσεις που λύνονται άμεσα με τη χρήση laser

Συγκεκριμένα, οι ιατροί ουρολόγοι και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους αντιμετωπίζουν καθημερινά με μεγάλη επιτυχία τα ακόλουθα:

  • Κολικός νεφρού
  • Λίθοι νεφρών – νεφρολιθίαση
  • Λίθοι ουρητήρων
  • Λίθοι ουροδόχου κύστης
  • Υπερτροφία προστάτη
ουρολόγοι κλινικής west athens δυτική αθήνα

Γιατί να προτιμήσετε του Ουρολόγους της West Athens στο Περιστέρι

  • Η συμβολή της ουρολογικής εξέτασης στην έγκαιρη και σωστή διάγνωση της νόσου και ο προσδιορισμός της κατάλληλης θεραπευτικής μεθόδου είναι πολύ σημαντική, γι’ αυτό η επιλογή ενός έμπειρου Ουρολόγου όπως των εξειδικευμένων Κλινικών Ουρολόγων της Γενικής Κλινικής West Athens στο Περιστέρι που έχουν αντιμετωπίσει χιλιάδες ουρολογικά περιστατικά, αποτελεί τη σωστή επιλογή σας.
  • Πολλές ουρολογικές ασθένειες συμπίπτουν ή εφάπτονται και με άλλους ιατρικούς κλάδους όπως νεφρολόγους, καρδιολόγους, παθολόγους κ.α. Στην Κλινική μας το κάθε ουρολογικό περιστατικό, συζητιέται και με τον ανάλογο γιατρό ειδικότητας για να βγει το ορθό πόρισμα για τη σωστή θεραπεία του ασθενή.
  • Αν χρειαστεί να προβείτε σε αιματολογικές εξετασεις μπορείτε να τις κάνετε ακόμη και αυθημερόν στο μικροβιολογικό εργαστήριο της Κλινικής σε τιμές ΕΟΠΥΥ.
    Αν ο ουρολόγος σας συνταγογραφήσει ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις, μπορείτε να τις κάνετε άμεσα στο υπερσύγχρονο διαγνωστικό κέντρο της Κλινικής με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ηλεκτρονική συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ.
Scroll to Top

Κλείσε ραντεβού