ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ

Επικοινωνία

210 5735311

Περιστέρι

Πελοπίδα 19

Ορθοπεδικό

Στο Ορθοπαιδικό Τμήμα της Γενικής Κλινικής West Athens αντιμετωπίζονται με μεγάλη επιτυχία όλες οι χειρουργικές ορθοπεδικές παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος, είτε πρόκειται για έκτακτα περιστατικά ή χρόνιες παθήσεις. Ικανός αριθμός εξειδικευμένων ορθοπεδικών ιατρών προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ορθοπεδικός γιατρός στο ιατρείο του στο περιστέρι, ορθοπεδικοί κλινική west athens

Ιατρικές υπηρεσίες

Αντιμετώπιση Αθλητικών Κακώσεων

Αντιμετωπίζονται όλες οι κακώσεις που σχετίζονται με τις αρθρώσεις του ανθρώπινου σώματος, όπως στον ώμο, τον αγκώνα, τον καρπό, το ισχίο, το γόνατο και την ποδοκνημική.

Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση  στην αρθροσκοπική αποκατάσταση ρήξεως χιαστών και μηνίσκων με ημερήσια νοσηλεία και αυθημερόν εξιτήριο.

Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική

Η ελάχιστα επεμβατική χειρουργική εφαρμόζεται με χειρουργικές τεχνικές και μεθόδους που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση ορθοπεδικών παθήσεων με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και την ελάχιστη παρέμβαση στο ανθρώπινο σώμα.
Σημαντική στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική, είναι η αυθημερόν νοσηλεία και το εξιτήριο εντός 24 ωρών στο σύνολο των χειρουργείων.
Έτσι επιτυγχάνεται γρήγορη αποκατάσταση και επιστροφή στην καθημερινότητα (εργασία, οδήγηση, άσκηση, κλπ)
Εφαρμόζεται σε επεμβάσεις όπως το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, επεμβατική αρθροπλαστική γόνατος κ.ά.

ορθοπεδικός με ασθενή κλινική west athens

Γιατί να επιλέξετε τους ορθοπεδικούς της West Athens στο Περιστέρι

  • Σημαντικό στις αθλητικές κακώσεις όπως και σε όλες τις ορθοπεδικές παθήσεις παίζει η σωστή διάγνωση γι’ αυτό και απαιτείται έμπειρος ορθοπεδικός.
  • Οι εξειδικευμένοι ορθοπεδικοί χειρουργοί στο Περιστέρι που διαθέτει η Κλινική μας, παρέχουν άμεση ακριβής διάγνωση, πρώτες βοήθειες στην περίπτωση ατυχήματος, αλλά και αποτελεσματικές χειρουργικές επεμβάσεις για αποκατάσταση.
  • Τα σύγχρονα χειρουργεία μας με τελευταίο τεχνολογικό εξοπλισμό, και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό μαζί με τους έμπειρους χειρουργούς ορθοπεδικούς ιατρούς αποτελούν το πιο εξειδικευμένο ορθοπεδικό τμήμα της Δυτικής Αθήνας με ασθενείς από όλη την Αττική.
  • Αν χρειαστείτε ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις, μπορείτε να τις κάνετε στο υπερσύγχρονο διαγνωστικό κέντρο της Κλινικής με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, με ηλεκτρονική συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ.
Scroll to Top

Κλείσε ραντεβού