ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ

Επικοινωνία

210 5735311

Περιστέρι

Πελοπίδα 19

Νέο Γαστρεντερολογικό τμήμα με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς

γαστρεντερολογικό τμήμα κλινικής west athens clinic, ιατρείο πεπτικών παθήσεων, γαστρεντερολόγοι περιστέρι

Η Ιδιωτική Κλινική West Athens βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας του νέου της Γαστρεντερολογικού Τμήματος.

Η West Athens εδώ και πολλά έτη αποτελεί κέντρο αναφοράς στην ιδιωτική υγεία της Δυτικής Αττικής, και όχι μόνο.

Τα τελευταία χρόνια, έχοντας εξασφαλίσει σημαντικά κεφαλαία, έχει επενδύσει σημαντικά, σε αναβάθμιση των κτιριακών δομών της, σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής και σε επιστημονικό προσωπικό, προσφέροντας έτσι υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου.

Η Γενική Κλινική West Athens προσφέρει μεγάλο αριθμό ιατρικών τμημάτων και ειδικευμένων, ιατρών μεγάλου αριθμού ειδικοτήτων. Διαθέτει 62 νοσηλευτικές κλίνες, 3 πλήρως εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες και υπερσύγχρονη μονάδα αιμοκάθαρσης (Μ.Τ.Ν.) δυναμικότητας 14 κλινών.

Επίσης διαθέτει διαγνωστικό κέντρο με όλα τα τα απαραίτητα διαγνωστικά, αιματολογικά και απεικονιστικά εργαστήρια παρέχοντας πλήρη υποστήριξη στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης, αλλά και της θεραπευτικής αντιμετώπισης.

Το νέο Γαστρεντερολογικό Τμήμα της Κλινικής West Athens λειτουργεί σε σύγχρονο και πολυτελή χώρο και διαθέτει ενδοσκοπικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς. Στελεχώνεται δε από εμπειρότατο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ταυτόχρονα οι νέες μας υπηρεσίες προσφέρονται, σύμφωνα με την γνωστή από ετών τιμολογιακή πολιτική μας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Μοίρασε το

Άδεια Creative Commons
To περιεχόμενο αυτού του site χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.
The content on this website is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίηση του περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεσή μας.

Σχετικά άρθρα

θωρακικό καύσος

Θωρακικό καύσος

Τι είναι καούρα; Πρόκειται για μια δυσλειτουργία της βαλβίδας μεταξύ οισοφάγου και στομάχου. Η εν λόγω βαλβίδα απαγορεύει την γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση. Δηλαδή, απαγορεύει στις τροφές,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
ηπατίτιδα b

Ηπατίτιδα B

Τι είναι η Ηπατίτιδα B; Η ηπατίτιδα b είναι μια σοβαρή μολυσματική ασθένεια, που δεν επιτρέπει στο συκώτι να επιτελεί τις σημαντικές λειτουργίες του: Αποθήκευση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Scroll to Top

Κλείσε ραντεβού