ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Επικοινωνία

210 5735311

Περιστέρι

Πελοπίδα 19

Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Η Γενική Κλινική West Athens διαθέτει νεφρολογικό κέντρο με σύγχρονη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού με άριστους νεφρολόγους και εξειδικευμένους νοσηλευτές. Οι έμπειρες Ομάδες νεφρολόγων και υγειονομικών που εργάζονται στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, έχουν μία και μοναδική προτεραιότητα:
Την παροχή φροντίδας υψηλού επιπέδου στους ασθενείς, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

μονάδα τεχνητού νεφρού, νεφρολογικό κέντρο περιστέρι, φωτεινή μονάδα αιμοκάθαρσης με πλούσιο μοντέρνο εξοπλισμό, κλινική west athens

Μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης West Athens

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, βρίσκεται στο ισόγειο  της Γενικής Κλινικής West Athens στο Περιστέρι, σε χώρους σύγχρονους, φωτεινούς και ανακαινισμένους.

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού λειτουργεί μέσα σε μια μεγάλη, οργανωμένη και σύγχρονη Κλινική με κάλυψη από γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και άμεση δυνατότητα κλήσεως σε περίπτωση έκτακτων περιστατικών ασθενοφόρου της Κλινικής.

Στη Μονάδα πραγματοποιούνται όλοι οι Μέθοδοι Αιμοκάθαρσης:

  • Κλασσική αιμοκάθαρση
  • Online αιμοκάθαρση
Μονάδα τεχνητού νεφρού, μονάδα αιμοκάθαρσης με ευρύχωρο μοντέρνο προθάλαμο, κλινική west athens περιστέρι δυτική αθήνα
μονάδα τεχνητού νεφρού περιστέρι, μονάδα αιμοκάθαρσης με πλούσιο μοντέρνο εξοπλισμό, κλινική west athens περιστέρι

Σύγχρονος εξοπλισμός Μονάδων Τεχνητού Νεφρού

Ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός της Μονάδας Αιμοκάθαρσης με μηχανήματα τελευταία τεχνολογίας σε συνδυασμό με τα αυστηρά προγράμματα ελέγχου λοιμώξεων και τα διεθνή θεραπευτικά πρωτόκολλα αιμοκάθαρσης που εφαρμόζονται, εγγυάται την ασφάλεια των ασθενών.
Η μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα απαιτούμενα μέσα για την αντιμετώπιση περιστατικών όλων των ειδών. Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες των ασθενών καθώς και high και low flux φίλτρα αιμοκάθαρσης πολυσουλφόνης και ελιξόνης. Επιπλέον, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού είναι πλήρως εξοπλισμένη με συστήματα αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών, γι’ αυτό και διαθέτει συσκευή χορήγησης οξυγόνου, αντλία χορήγησης ενδοφλεβίων φαρμάκων, ηλεκτροκαρδιογράφος, φορητή αναρρόφηση, εξοπλισμένο τροχήλατο ανακοπής που διαθέτει απινιδωτή, καρδιολογικό monitor, οξύμετρα, μηχάνημα μέτρησης αερίων αίματος, ηλεκτρονικούς ζυγούς, οξυγόνο και πιεσόμετρα.

Στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού West Athens είμαστε κοντά στον ασθενή μας, κοντά στον Άνθρωπο,  και έχουμε τη γνώση και την εμπειρία στις δυσκολίες που εμπεριέχει η θεραπεία της Αιμοκάθαρσης. Φιλοδοξούμε δουλεύοντας σκληρά, με ψυχή, όραμα και πίστη, να κάνουμε τη διαφορά προς όφελος των ασθενών μας, να καταφέρουμε να βελτιώσουμε την ζωή, να γίνουμε συνοδοιπόροι σ’ αυτούς και τις οικογένειές τους. Να γίνουμε μια οικογένεια, που πάντα θα μπορούν να στηρίζονται σ’ αυτήν.

Παροχές

Οι μονάδες τεχνητού νεφρού σχεδιάστηκαν σύμφωνα με τις Οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και την κείμενη Ευρωπαϊκή και Διεθνή Νομοθεσία και μπορούν να υποστηρίξουν έως 80 νεφροπαθείς ασθενείς. Οι μονάδες λειτουργούν καθημερινά και σε περίπτωση ανάγκης και Κυριακή.
Ο ασθενής μπορεί να περάσει ευχάριστα το χρόνο παραμονής του στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, χρησιμοποιώντας το ασύρματο wifi δίκτυο της Κλινικής, την ατομική τηλεόραση με προσωπικά ακουστικά που του παραχωρείται ή να απολαύσει το σάντουιτς και τον καφέ του στο χώρο.
Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης έχει συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ για την κάλυψη των θεραπειών που παρέχονται.

μονάδα τεχνητού νεφρού με μοντέρνο τεχνολογικό εξοπλισμό, μονάδα αιμοκάθαρσης κλινική west athens περιστέρι
Μονάδα τεχνητού νεφρού, μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης με μοντέρνο προθάλαμο, κλινική west athens περιστέρι δυτική αθήνα

Κανόνες Υγιεινής Μονάδας Αιμοκάθαρσης

Η Μονάδα Αιμοκάθαρσης στα πλαίσια εξασφάλισης των συνθηκών υγιεινής διαθέτει απομονωμένο θάλαμο για οροθετικούς ασθενείς στην ηπατίτιδα Β (HBV).
Στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού West Athens Υπάρχει φροντίδα για συνεχή καθαρισμό και απολύμανση όλων των χώρων της μονάδας, ενώ τα μηχανήματα αποστειρώνονται μετά από κάθε βάρδια. Χρησιμοποιούνται ακόμη και σύγχρονες μέθοδοι επεξεργασίας νερού όπως το σύστημα αντίστροφης ώσμωσης με συνεχή ροή και διαχείρισης αποβλήτων, με στόχο την μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης από την αιμοκάθαρση.

Γιατί να επιλέξετε τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της  West Athens

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού λειτουργεί μέσα σε μια μεγάλη, οργανωμένη και σύγχρονη Κλινική με κάλυψη από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και άμεση δυνατότητα κλήσεως σε περίπτωση έκτακτων περιστατικών, αφού η Κλινική διαθέτει και ασθενοφόρο.
Στην περίπτωση λοιπόν ανάγκης η West Athens με τις άρτιες υποδομές και τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό της, στηρίζει τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης για κάθε ανάγκη που θα παρουσιαστεί, ακόμα και για έκτακτα περιστατικά που τυχόν προκύψουν, με ενδοκλινική περίθαλψη διαθέτοντας:

  • Διαγνωστικό κέντρο με αιματολογικά και απεικονιστικά εργαστήρια με μαγνητικό τομογράφο, αξονικό τομογράφο, υπερήχους και triplex.
  • Καρδιολόγους με εμπειρία στα προβλήματα των νεφροπαθών που παρακολουθεί σε μόνιμη βάση τους ασθενείς της Μονάδας μας.
  • Xειρουργεία. Το χειρουργικό Τμήμα αντιμετωπίζει κάθε περίπτωση χειρουργικής ανάγκης με χρόνια προβλήματα ή έκτακτα.
  • Δίκτυο επικοινωνίας με κέντρα αιμοκάθαρσης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με σκοπό τη διευκόλυνση μετακίνησης των ασθενών της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, όποτε και εάν χρειαστεί.
  • Αντίστοιχα, υπάρχει η δυνατότητα αιμοκάθαρσης οξέων περιστατικών νεφρικής ανεπάρκειας σε ασθενείς που νοσηλεύονται για άλλες αιτίες όπως καρδιολογικά, ορθοπεδικά, κ.α.
γιατροί -νοσοκόμοι κλινικής μονάδα τεχνητού νεφρού, κλινική west athens
Scroll to Top

Κλείσε ραντεβού