ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Επικοινωνία

210 5735311

Περιστέρι

Πελοπίδα 19

Η Κλινική

Με σεβασμό στον άνθρωπο, πίστη στις ανθρώπινες αξίες, αφοσιωμένοι στην προάσπιση της υγείας, και στελεχωμένη με άρτιο εκπαιδευμένο εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, λειτουργεί η νέα ανανεωμένη, σύγχρονη κλινική της Δυτικής Αθήνας West Athens, με νέα διοίκηση και με νέο management.

Γενική Κλινική West Athens Περιστέρι

Η Γενική κλινική West Athens στο Περιστέρι, με αναβαθμισμένες παροχές υγείας, με σύγχρονο τεχνολογικό ιατρικό εξοπλισμό, σε συνδυασμό με τα οικονομικά προγράμματα υγείας που παρέχει, φιλοξενεί ασθενείς από όλα τα δυτικά προάστια και τη δυτική Αττική, όπως Ίλιον, Πετρούπολη, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Ελευσίνα, Ασπρόπυργο.

Η πελατοκεντρική δομή της κλινικής στοχευμένη στον ασθενή αλλά και στην οικογένειά του, σε συνδυασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών, φέρνει κοντά μας ασθενείς από όλη την Αθήνα.

Εκτός από την παροχή νοσηλείας στην Κλινική μας, τα Τμήματα της Κλινικής με τους διακεκριμένους, έμπειρους και εξειδικευμένους γιατρούς, γίνονται πόλος έλξης για καθημερινές ιατρικές επισκέψεις από όλη την Αττική.

Η στάση μετρό Ανθούπολης στο Περιστέρι που είναι κοντά, εξυπηρετεί την εύκολη πρόσβαση στην Κλινική για ιατρικές επισκέψεις στους γιατρούς ειδικοτήτων των Τμημάτων της Κλινικής, τις εξετάσεις στο διαγνωστικό κέντρο ή ένα γρήγορο μοριακό τεστ ή rapid τεστ.

κλινική περιστερι, γενική κλινική west athens περιστέρι, κτίριο γενικής κλινικής west athens περιστέρι δυτική αθήνα

Κοινωνική Πολιτική της Κλινικής

Η Κλινική West Athens θέτοντας την υγειονομική περίθαλψη απώτερο στόχο για όλους τους πολίτες και για όλα τα νοικοκυριά, ανεξάρτητα αν ο κάθε ασθενής έχει λάβει ήδη υπηρεσίες ή παροχές από την κλινική, παρέχει δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε όλους, δείχνοντας έμπρακτα την κοινωνική της πολιτική και την εστίασή της στον παράγοντα άνθρωπο.
Οι δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες υγείας  παρέχονται από όλους τους γιατρούς ειδικοτήτων της Κλινικής, και συγκεκριμένα από παθολόγους, καρδιολόγους, ουρολόγους, νεφρολόγους, γυναικολόγους, χειρουργούς, ορθοπεδικούς.

Η συμπαράσταση στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, που την εκφράζουμε έμπρακτα στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, αποδεικνύεται με τις χαμηλές τιμές στις εξετάσεις πρώτης ανάγκης όπως είναι το covid τεστ, που η Κλινική μας από την αρχή είχε το πιο φθηνό μοριακό τεστ στο Περιστέρι μόνο με 40 ευρώ.

Στόχοι της Κλινικής West Athens

Κάλλιο πρόλαβε παρά θεράπευσε

Οι στόχοι της Γενικής Κλινικής West Athens επικεντρώνονται αυστηρά στην παροχή ποιότητας στον ασθενή και είναι:

  • Πρόληψη
  • Έγκαιρη διάγνωση & κατανόηση του προβλήματος του ασθενή
  • Θεραπεία του ασθενούς με πλήρη αποκατάσταση της υγείας του

Βασικό μέλημα του Ιατρικού, Νοσηλευτικού, Διοικητικού και Βοηθητικού προσωπικού της Γενικής Κλινικής West Athens, είναι η παροχή ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας υψηλού επιπέδου με αυστηρή προσήλωση στους κανόνες της ηθικής, δεοντολογίας και με σεβασμό στην προσωπικότητα και τις ιδιαιτερότητες κάθε ασθενή.

Η εξατομίκευση της φροντίδας κάθε ασθενή εφαρμόζεται αυστηρά, ώστε να επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια για τον πάσχοντα, χωρίς περιττές ταλαιπωρίες και δαπάνες.

Ο ασθενής έχει τη δυνατότητα επιλογής του θεράποντος ιατρού του. Η Κλινική από την πλευρά της θέτει στη διάθεση του ιατρού, τόσο το ανθρώπινο δυναμικό της, όσο και τον τεχνολογικό εξοπλισμό της για την ταχύτερη διάγνωση της πάθησης και τη θεραπεία του ασθενή.

H Γενική Κλινική West Athens στο Περιστέρι, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ (Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας) καθώς και ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

Η Κλινική West Athens λειτουργεί σε νέα πρότυπα, υπό νέα Διοικητική και Επιστημονική Διεύθυνση.

γεώργιος φιλίππου, γιώργος φιλίππου χειρουργός, διοικητικός διευθυντής κλινική west athens περιστέρι

Γεώργιος Φιλίππου

Διοικητικός διευθυντής
Γενικός Χειρουργός

ιωάννης καλατζής χειρουργός περιστέρι, επιστημονικός διευθυντής κλινικής west athens περιστέρι

Ιωάννης Καλαϊτζής

Επιστημονικός διευθυντής, Γενικός Χειρουργός
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών

Το Όραμα μας

Η Κλινική West Athens δημιουργήθηκε από ένα επιτελείο καταξιωμένων Ιατρών και Διοικητικών Στελεχών με πολυετή εμπειρία στον τομέα της Υγείας – Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας.

Το Όραμα των εμπνευστών της ήταν η δημιουργία μιας σύγχρονης νοσηλευτικής μονάδας υγείας με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Στόχος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας προσανατολισμένες πάντα στον άνθρωπο, με σύγχρονο νοσοκομειακό εξοπλισμό, άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό και σε προσιτές τιμές.

γενική κλινική περιστερι west athens, μεγαλη φωτεινη, καθαρη ευρυχωρη ρεσεψιον κλινικής περιστερι
κλινική περιστερι, γενική κλινική περιστέρι, κτίριο κλινικής west athens

 

Η Κλινική West Athens πιστή στο όραμα της όλα αυτά τα χρόνια, εξελίσσει και εκσυγχρονίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της, ώστε να βρίσκεται πάντα κοντά σε κάθε ανάγκη του ασθενή επιδιώκοντας γι’ αυτόν καλύτερη υγεία και ποιοτική ζωή.

Scroll to Top

Ραντεβού για μοριακό τεστ - pcr

Κλείσε ραντεβού