ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Επικοινωνία

210 5735311

Περιστέρι

Πελοπίδα 19

Τμήματα – Γιατροί

Διακεκριμένοι, έμπειροι και εξειδικευμένοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, παρέχουν υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες υγείας στα Ιατρικά Τμήματα Κλινικής.
Με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, οι θεράποντες – κλινικοί γιατροί της West Athens στο Περιστέρι με ιδιαίτερο σεβασμό και φροντίδα, αντιμετωπίζουν κάθε πρόβλημα τόσο των ασθενών της Κλινικής, όσο και των επισκεπτών στα τακτικά ιατρεία τα οποία παρέχονται δωρεάν σε μηνιαία βάση. Οι γιατροί ειδικοτήτων των Τμημάτων παρέχουν σχολαστική και πλήρη ιατρική εξέταση καθώς και συνταγογράφηση διαγνωστικών εξετάσεων μέσω ΕΟΠΠΥ.
Οι γιατροί όπως και όλο το ιατρικό προσωπικό των Τμημάτων, διακρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους. Μέλημά τους η σωστή διάγνωση, η πρόληψη και η αποτελεσματική αντιμετώπιση της κάθε ασθένειας.

Τμήματα - Γιατροί ειδικότητες

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ

Στελεχωμένο από Ειδικούς Παθολόγους και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχονται τα μέσα για την ορθή και άμεση διάγνωση και θεραπεία ενηλίκων με παθολογικά προβλήματα.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ

Καινούργιες χειρουργικές αίθουσες και εξοπλισμός, έμπειροι, εξειδικευμένοι χειρουργοί και νοσηλευτές, χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες χειρουργικές ανώδυνες μεθόδους.

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ

Έμπειροι, διακεκριμένοι καρδιολόγοι με ιδιαίτερη μέριμνα και φροντίδα στον ασθενή με καρδιολογικά προβλήματα, προλαμβάνουν έγκαιρα τις καρδιολογικές παθήσεις.

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ

Μεγάλος αριθμός εξειδικευμένων ορθοπεδικών ιατρών, αντιμετωπίζουν με μεγάλη επιτυχία όλες τις χειρουργικές ορθοπεδικές παθήσεις και τις αθλητικές κακώσεις.

ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΟ

Διακεκριμένοι, εξειδικευμένοι νεφρολόγοι στοχεύουν στη νεφρολογική αποκατάσταση & στην έγκαιρη πρόληψη και αντιμετώπιση νεφρολογικών νοσημάτων.

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ

Ένα σύγχρονο, άριστα εξοπλισμένο Τμήμα, με έμπειρους γυναικολόγους, παρέχει από προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο, μέχρι χειρουργική αντιμετώπιση.

ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ

Με εξειδικευμένους ουρολόγους και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, λειτουργεί ιατρείο πρόληψης του καρκίνου του προστάτη, ουροδόχου κύστεως & laser.

ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ

Μονάδα Τεχνητού Νεφρού με άριστους νεφρολόγους και νοσηλευτές, με μοναδική προτεραιότητα την παροχή φροντίδας υψηλού επιπέδου στους  ασθενείς.

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ

Nέο υπερσύγχρονο Γαστρεντερικό Τμήμα και Ιατρείο Παθήσεων Πεπτικού, σε υπερπολυτελείς χώρους, με σύγχρονες ιατρικές τεχνολογίες αιχμής, στελεχωμένο με  εξειδικευμένο επιστημονικό και νοσοκομειακό προσωπικό.

γαστρεντερολογικό τμήμα κλινικής west athens clinic

Δωρεάν επισκέψεις στους γιατρούς ειδικοτήτων

Η Κλινική West Athens θέτοντας την υγειονομική περίθαλψη απώτερο στόχο για όλους τους πολίτες και για όλα τα νοικοκυριά, ανεξάρτητα αν ο κάθε ασθενής έχει λάβει ήδη υπηρεσίες ή παροχές από την Κλινική, προσφέρει δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες υγείας σε όλους, δείχνοντας έμπρακτα την κοινωνική της πολιτική και την εστίασή της στον παράγοντα άνθρωπο.

Ασθενείς από όλη την Αττική απολαμβάνουν δωρεάν μηνιαίες ιατρικές από τους έμπειρους, και εξειδικευμένους γιατρούς των Τμημάτων της Κλινικής στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής και φροντίδας των ασθενών της West Athens.

Άλλα Τμήματα με Υπηρεσίες Υγείας

Στην Κλινική West Athens παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας και υγειονομικής  περίθαλψης στους ασθενείς μας.

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Άμεση μεταφορά ασθενών προς την Κλινική μας ή σε όποιο νοσοκομείο επιθυμείτε με ένα μόνο τηλεφώνημα.

ασθενοφόρο, ιδιωτικό ασθενοφόρο για μεταφορά ασθενή, κλινική west athens
Scroll to Top

Κλείσε ραντεβού