ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Επικοινωνία

210 5735311

Περιστέρι

Πελοπίδα 19

Μοριακό τεστ – Rapid test

Στην Κλινική West Athens στο Περιστέρι, διενεργούνται τεστ ταχείας ανίχνευσης κορoνοϊού – covid test, με τις μεθόδους μοριακού τεστ-pcr και rapid test. Η διάγνωση του ιού covid-19 (SARS-CoV-2), γίνεται με λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος. Γρήγορο μοριακό test βρίσκετε μόνο στη West Athens!

Μοριακό τεστ – PCR τεστ ταχείας ανίχνευσης

Μοριακό τεστ ταχείας ανίχνευσης – PCR του ιού covid-19. H εξέταση του μοριακού τεστ, διενεργείται στο εργαστήριο της Κλινικής West Athens στο Περιστέρι, με τα υπερσύγχρονα μηχανήματά μας.

Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό επιμελείται την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

Το μοριακό τεστ, ταχείας μοριακής ανίχνευσης (ποιοτική) χρησιμοποιείται για να ανιχνευθεί η παρουσία του ιού σε κάποιον άνθρωπο τη δεδομένη στιγμή της λήψης.  To pcr test μπορεί να παραμείνει θετικό για αρκετές ημέρες μετά τη λοίμωξη.

Τα ραντεβού προηγούνται, ενώ για τις υπόλοιπες λήψεις τηρείται σειρά προτεραιότητας.

covid test

Τιμή μοριακού τεστ – PCR test

Με δεδομένο ότι στην Κλινική μας, χρησιμοποιούμε το γρήγορο μοριακό τεστ, και κοστίζει μόνο 50 ευρώ, διαθέτουμε

Το πιο φθηνό μοριακό τεστ στο Περιστέρι, όταν στα άλλα διαγνωστικά κέντρα βγαίνει απάντηση σε 24 ώρες, ενώ στο δικό μας παίρνετε αποτελέσματα σε 15 μόνο λεπτά!

Δευτέρα - Παρασκευή:

07.30 -22.00

Σάββατο :

08.30 - 15.00

Κυριακή

10.00 - 18.00

Aποτελέσματα μοριακού τεστ

Με το μοριακό τεστ ταχείας ανίχνευσης, παίρνετε άμεσα αποτελέσματα!
Με το νέο μας μηχάνημα μπορείτε να έχετε τα θετικά αποτελέσματα σε 15 λεπτά & τα αρνητικά σε 40 λεπτά. Πληροφορίες: 2105735311-4
 • Τα αποτελέσματα μπορούν να σας σταλούν ηλεκτρονικά με email, αρκεί να το δηλώσετε.

Rapid test

Το τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου – rapid antigen test‎ (RAT) ή ράπιντ τεστ (rapid test) όπως συνηθίζεται να λέγεται, ανιχνεύει άμεσα την παρουσία ή την απουσία ενός αντιγόνου.
Το rapid test χρησιμοποιείται συνήθως για την ανίχνευση του SARS-CoV-2 του ιού που προκαλεί το covid-19. Έχει αξιοπιστία περίπου στο 96-97% και στοχεύει στον εντοπισμό του ιικού φορτίου αλλά δεν είναι τόσο αξιόπιστο γιατί δεν πραγματοποιείται με τη μοριακή μέθοδο.

rapid test West Athens

Δευτέρα - Παρασκευή:

07.30 -22.00

Σάββατο :

07.30 - 22.00

Κυριακή

07.30 - 22.00

Αποτελέσματα ράπιντ τεστ

 • Αποτελέσματα rapid test βγαίνουν στα 15 λεπτά περίπου μετά τη λήψη.
 • Τα αποτελέσματα μπορούν να σας σταλούν ηλεκτρονικά με email, αρκεί να το δηλώσετε.

Διαδικασία εξέτασης μοριακού τεστ – PCR test και Rapid test

 • Η λήψη του βιολογικού δείγματος του covid test, είτε αφορά μοριακό είτε rapid test, πραγματοποιείται στον ειδικά διαμορφωμένο, περιβάλλοντα χώρο στην Κλινική μας, που τηρεί όλες τις προδιαγραφές σύμφωνα με τις οδηγίες για τη Δημόσια Υγεία, ενώ έχει διασφαλίσει και συνθήκες άνεσης και διακριτικότητας για τους εξεταζόμενους.
 • Πριν τη λήψη του δείγματος ο ασθενής συμπληρώνει μια ειδική φόρμα με τα προσωπικά στοιχεία του και δίνει τη συγκατάθεσή του για επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων.
 • Η λήψη των δειγμάτων γίνεται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που φέρει ειδικό εξοπλισμό. Για τη δειγματοληψία λαμβάνονται όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας για τον λήπτη.
 • Το δείγμα λαμβάνεται με ειδικό στυλεό από τον ρινοφάρυγγα. Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι ανώδυνη και διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα.
 • Το rapid test μας δίνει άμεσα αποτελέσματα τα οποία παίρνετε σε 15 λεπτά από την Γραμματεία.

Εταιρικά πακέτα rapid τεστ για οργανισμούς και επιχειρήσεις

Η West Athens έχει συνεργασίες ομαδικών δειγματοληψιών rapid test με Επιχειρήσεις, Γηροκομεία, Ξενοδοχεία και με ιδιωτικούς και δημόσιους Οργανισμούς.

Ομαδικές δειγματοληψίες covid test

Οι ομαδικές δειγματοληψίες rapid test πραγματοποιούνται στον χώρο και στον χρόνο που θα μας υποδείξετε, από κλιμάκιο εξειδικευμένων Επαγγελματιών Υγείας της West Athens, με απόλυτη ασφάλεια και απόλυτη τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας για τον κορονοϊό αλλά και την προστασία των προσωπικών δεδομένων των συνεργατών και του προσωπικού σας.
Το Εργαστήριό μας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, καταχωρεί τα αποτελέσματα των εξετάσεων στο μητρώο ασθενών covid-19 της ΗΔΙΚΑ ώστε να υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης πιστοποιητικού αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα αλλά και την τιμολογιακή πολιτική, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα επικοινωνίας ή να τηλεφωνήσετε στο 2105735311.

40€

ομαδικά rapid test, west athens περιστέρι
covid test στο σπίτι, west athens περιστέρι

Κατ’ οίκον λήψη δειγμάτων για Rapid/PCR τεστ

Υπάρχει η δυνατότητα για κατ’ οίκον λήψη δειγμάτων για rapid test και μοριακό τεστ-pcr στο Περιστέρι, σε όλες τις περιοχές της δυτικής Αθήνας όπως Ίλιον, Πετρούπολη, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Άγιοι Ανάργυροι και Αγία Βαρβάρα. Επίσης νοσηλεύτριες και νοσηλευτές μας, πάνε για δειγματοληψία στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλες τις περιοχές τις Αθήνας και του Πειραιά.

Επίσης παρέχεται και η δυνατότητα αιμοληψίας κατ’ οίκον για όλο το φάσμα εργαστηριακών εξετάσεων.

pcr test vs rapid test

Σύγκριση Μοριακού τεστ-pcr με Rapid test

Μοριακό τεστ

Πλεονεκτήματα μεθόδου μοριακού τεστ

 • Το μοριακό τεστ είναι το πιο αξιόπιστο μέσο διάγνωσης γι’ αυτούς που νοσούν από covid αυτή τη στιγμή. Η αξιοπιστία του αποτελέσματος του pcr test αγγίζει το 99% και αποτελεί την πιο ασφαλή απάντηση για το αν κάποιος νοσεί από covid-19.
 • Το γρήγορο μοριακό τεστ που παρέχει η Κλινική μας, δείχνει άμεσα αποτελέσματα από τα πρώτα 15 λεπτά αν είναι θετικά.

Μειονεκτήματα μεθόδου pcr test

 • Το μοριακό τεστ χρησιμοποιείται για να ανιχνευθεί αν κάποιος πάσχει αυτή τη στιγμή από τον ιό του covid. Δε μπορεί να δείξει αν κάποιος έχει νοσήσει από κορονοϊό πριν 2 εβδομάδες ούτε αν κάποιος πρόκειται να νοσήσει άμεσα, σε 2 μέρες, γιατί απαιτείται να έχει επαρκές ιικό φορτίο για να εντοπιστεί ο ιός του κόβιντ.
 • Το μοριακό τεστ μπορεί να είναι αρνητικό αν κάποιος δεν έχει αναπτύξει ακόμα συμπτώματα ή είναι ασυμπτωματικός προς το παρόν και αναπτύξει αργότερα συμπτώματα, γι’ αυτό συνιστάται να πραγματοποιείται μετά τις 2-3 μέρες από την επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα ή από την έναρξη των συμπτωμάτων.

Ράπιντ τεστ

Πλεονεκτήματα μεθόδου rapid test

 • Είναι φθηνότερο από το pcr.
 • Δεν απαιτείται η χρήση εργαστηρίου για την επεξεργασία του αποτελέσματος, οπότε μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιονδήποτε χώρο, ακόμη και μέσα από το αυτοκίνητο.
 • Έχει άμεση παράδοση του αποτελέσματος, μετά από 15 λεπτά το αποτέλεσμα είναι γνωστό.
 • Βοηθά στη μέτρηση του ιικού φορτίου σε κλειστές δομές.

Μειονεκτήματα μεθόδου rapid test

 • Το Rapid test δεν έχει υψηλή ευαισθησία, ειδικά σε ασθενείς που δεν εμφανίζουν συμπτώματα και δεν έχουν υψηλό ιικό φορτίο.
 • Το ράπιντ τεστ είναι λιγότερο αξιόπιστο από το μοριακό τεστ που είναι το πιο αξιόπιστο διαγνωστικό μέσο.

Γιατί να επιλέξετε την Κλινική West Athens για Covid test

 • Το μοριακό test, όπως και το ράπιντ τεστ, αλλά και όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις γίνονται από εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, και είστε σίγουροι για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.
 • Στην Κλινική West Athens θα βρείτε το πιο φθηνό μοριακό τεστ στο Περιστέρι, .
 • Σπουδαίας σημασίας για όλους τους εργαζόμενους στην Κλινική μας, είναι ο σεβασμός στον εξεταζόμενο και η ανθρωποκεντρική αντιμετώπιση των προβλημάτων, και παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες και την ιδιωτικότητα, για τη διευκόλυνση των εξεταζόμενων.
 • Μην ξεχνάτε, πως όταν η περιπέτειά σας με τον covid-19 ανεξαρτήτως αποτελέσματος τελειώσει με το καλό, μπορείτε να συνταγογραφήσετε ότι εξετάσεις χρειαστείτε με ιατρικές επισκέψεις στους γιατρούς ειδικοτήτων της Κλινικής μας εντελώς δωρεάν.
Scroll to Top

Κλείσε ραντεβού