ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ

Επικοινωνία

210 5735311

Περιστέρι

Πελοπίδα 19

Διαγνωστικό κέντρο

Το διαγνωστικό κέντρο της West Athens στο Περιστέρι, είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα και μοντέρνα διαγνωστικά εργαστήρια στο χώρο. Καθιερώθηκε κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ιατρών και των ασθενών καλύπτοντας τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής της δυτικής Αθήνας.

Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι απλό.

Το διαγνωστικό κέντρο της West Athens έχει άριστο ιατρικό προσωπικό με κατάλληλη εκπαίδευση και δεξιότητες για την καλύτερη φροντίδα και ίαση των ασθενών, αλλά παράλληλα εξίσου σημαντική είναι για μας η προσωπική επαφή με τον εξεταζόμενο, γι’ αυτό και η κάθε εξέταση αντιμετωπίζεται με σεβασμό και ευαισθησία.

Διαγνωστικά εργαστήρια

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Το Μικροβιολογικό εργαστήριο διαθέτει προηγμένο εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών και σύστημα μηχανοργάνωσης που επιτρέπει διαρκή έλεγχο της διακίνησης των δειγμάτων και της εκτέλεσης των μικροβιολογικών εξετάσεων.

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Το Ακτινολογικό Τμήμα είναι στελεχωμένο με έμπειρους τεχνικούς ακτινολόγους και ακτινοδιαγνώστες και με ψηφιοποιημένα μηχανήματα εκτέλεσης ακτινογραφιών με την ελάχιστη λήψη ακτινοβολίας στον εξεταζόμενο.

ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ

Αξονικός τομογράφος άνετος, μεγάλος, αθόρυβος, γρήγορος, για αξονική τομογραφία όλων των οργάνων με αξονικό τομογράφο Νέας Γενιάς Siemens διπλής λυχνίας, απεικόνιση σε χρόνο 1 δευτερολέπτου ή και λιγότερο.

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ

Μαγνητικός Τομογράφος με σύγχρονο λογισμικό ιδιαίτερης ευκρίνειας MAGNETOM Sempra 1,5 Tesla που μπορεί να καλύψει απεικονίσεις όλων των οργάνων, των οστών και των αρθρώσεων, ενώ είναι αθόρυβος και άνετος.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ

Λειτουργικός Έλεγχος του Αναπνευστικού, με μετρήσεις των αερίων του αρτηριακού αίματος, για αξιολόγηση της κατάστασης της οξυγόνωσης και της οξεοβασικής ισορροπίας καθώς και εξέταση Παλμικής Οξυμετρίας.

ΥΠΕΡΗΧΟΙ
ΚΑΡΔΙΑ/ΣΩΜΑ

Υπέρηχοι με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, υπέρηχος θυρεοειδούς, υπέρηχος καρδιάς, υπέρηχος άνω – κάτω κοιλίας, γυναικολογικό υπερηχογράφημα, υπέρηχος οσχέου.

ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΣ

Στο Γυναικολογικό Τμήμα διαθέτουμε Υπερηχογράφο Μαστού καθώς και Μαστογράφο για τον πλήρη διαγνωστικό έλεγχο του μαστού με μαστογραφία και υπέρηχο μαστού από εξειδικευμένους γιατρούς και προσωπικό.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ

Στο καρδιολογικό τμήμα με τους έμπειρους καρδιολόγους, μπορούν να διαγνωστούν αποτελεσματικά τα συμπτώματα οξέος εμφράγματος μυοκαρδίου  με ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα, το γνωστό καρδιογράφημα.

Άλλα εργαστήρια

Στο διαγνωστικό κέντρο της West Athens με πιστοποιημένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, καλύπτουμε κάθε σύγχρονη ανάγκη εξέτασης του ασθενούς ή του επισκέπτη.

COVID ΤΕΣΤ

Ζήστε με ασφάλεια, εξετάσεις μοριακού τεστ στην πιο φθηνή τιμή.
Pcr τεστ, rapid τεστ, άμεσα αποτελέσματα

covid test

Ποιότητα εργαστηριακών εξετάσεων, τιμές ΕΟΠΠΥ

Το διαγνωστικό κέντρο της West Athens προσφέρει τη καλύτερη ποιότητα εξετάσεων στο χαμηλότερο κόστος, λόγω της συνεργασίας της Κλινικής με τον ΕΟΠΥΥ.

Γιατί να επιλέξετε το Διαγνωστικό Κέντρο της West Athens

  • Όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις από τις απλές αιματολογικές μέχρι τις πιο εξειδικευμένες βιοχημικές, γίνονται από εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό με υπερσύγχρονο εξοπλισμό για να παραλάβετε την πλέον αξιόπιστη διάγνωση.
  • Η θεραπεία γίνεται με εξειδικευμένο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που συνεχώς αναβαθμίζεται, σε ένα καθαρό και σύγχρονο περιβάλλον, που πληροί τις ευνοϊκότερες συνθήκες για τις εξετάσεις και την ανάρρωση των ασθενών.
  • Η άριστη συνεργασία του διαγνωστικού κέντρου με τα Τμήματα και τους θεράποντες – Κλινικούς ιατρούς βοηθάει στην επανεκτίμηση ή επανεξέταση με αμεσότητα χωρίς να χρειαστεί να περιμένει ο εξεταζόμενος.
  • Σπουδαίας σημασίας για όλους τους εργαζόμενους στο διαγνωστικό κέντρο, είναι ο σεβασμός στον εξεταζόμενο και η ανθρωποκεντρική αντιμετώπιση των προβλημάτων, παρέχοντας έτσι τις κατάλληλες συνθήκες για τη διευκόλυνση των ασθενών στην κάθε εξέταση και θεραπεία.
  • Μπορείτε να συνταγογραφήσετε τις εξετάσεις σας με ιατρικές επισκέψεις στους γιατρούς ειδικοτήτων της Κλινικής μας.
Scroll to Top

Κλείσε ραντεβού