ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Επικοινωνία

210 5735311

Περιστέρι

Πελοπίδα 19

Μεταφορά ασθενών

Η Γενική Κλινική West Athens στο Περιστέρι, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας ακόμα και στον τομέα διακομιδής ασθενών, διαθέτει σύγχρονο ιδιωτικό ασθενοφόρο για μεταφορά ασθενών σε όλη την Αττική, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Σύγχρονη κινητή μονάδα τελευταίας τεχνολογίας, ιδιωτικό ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισμένο με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, εγγυάται την άμεση και ασφαλή μεταφορά των ασθενών, από και προς την εκάστοτε νοσοκομειακή μονάδα.
ιδιωτικό ασθενοφόρο ασθενοφόρο μεταφοράς ασθενών, ασθενοφόρο για νεφροπαθείς, west athens δυτική αθήνα

Ιδιωτικό ασθενοφόρο

Κύριο μέλημά της Κλινικής είναι η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών, και αυτό ακριβώς πραγματοποιούμε στον τομέα διακομιδής ασθενών, θέτοντας στην υπηρεσία κατά τη μεταφορά του ασθενή το εμπειρότατο και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό μας, το οποίο αποτελείται από διασώστες, νοσηλευτές και ιατρούς όλων των ειδικοτήτων (καρδιολόγοι, παθολόγοι, χειρουργοί, ορθοπεδικοί κ.α).

 • Ιδιωτικό ασθενοφόρο – σύγχρονη κινητή μονάδα, πλήρως εξοπλισμένη και κλιματιζόμενη
 • Παντός τύπου διακομιδές ασθενών 24/7 σε όλη την Αττική
 • Μεταφορά χρόνια βαρέων περιστατικών (ΑΜΕΑ)
 • Μεταφορά νεφροπαθών στις Μονάδες Τεχνητού Νεφρού
 • Διάθεση ασθενοφόρου για επείγοντα περιστατικά και μεταφορά ασθενών σε οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο νοσοκομείο.
πλήρωμα ιδιωτικού ασθενοφόρου, west athens δυτική αθήνα

Πλήρωμα ιδιωτικού ασθενοφόρου με εμπειρία και εξειδίκευση

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου της West Athens, απαρτίζεται από δύο άτομα, έναν διασώστη πιστοποιημένο από το ΕΚΑΒ, άρτια ειδικευόμενο σε έκτακτα περιστατικά, καθώς επίσης και έναν έμπειρο νοσηλευτή της Κλινικής, ώστε ν’ αντιμετωπίζει έγκυρα και έγκαιρα τη διακομιδή των ασθενών. Επιπρόσθετα, μπορεί να δοθεί και συνοδεία όλων των ειδικοτήτων ιατρών (καρδιολόγοι, παθολόγοι κ.α) σε ασθενείς που χρήζουν και ιατρικής παρακολούθησης.

Μεταφορά ασθενών για αιμοκάθαρση

Η West Athens λόγω του ότι διαθέτει ένα μεγάλο Νεφρολογικό κέντρο στο Περιστέρι με 14 Μονάδες Τεχνητού Νεφρού, έχει χρόνια και εξειδικευμένη εμπειρία στη μεταφορά νεφροπαθών ασθενών για αιμοκάθαρση. Χιλιάδες ασθενείς εμπιστεύονται τη μεταφορά τους στα ιδιωτικά ασθενοφόρα της Κλινικής και στο έμπειρο προσωπικό της, καθιστώντας την Κλινική μας μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στην Αττική στη διακομιδή αιμοκαθαιρώμενων ασθενών.

Προγραμματίστε έγκαιρα μεταφορά με ασθενοφόρο μας προς και από τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης της West Athens, για την αναγκαία διαδικασία της αιμοκάθαρσης, στα πλαίσια προγραμματισμένων διακομιδών ασθενών.

Εμπιστευτείτε το πλήρως εξοπλισμένο ιδιωτικό ασθενοφόρο της West Athens με το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που αποτελούν εγγύηση και ασφάλεια για τη φιλική μεταγωγή κάθε ασθενούς στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

ιδιωτικό ασθενοφόρο- επείγον

Γιατί να προτιμήσετε ιδιωτικό ασθενοφόρο της West Athens στη δυτική Αθήνα

 • Η Κλινική West Athens προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας, τόσο στον τομέα της νοσηλείας, όσο και στον τομέα των διαγνωστικών εξετάσεων μέσω του σύγχρονου διαγνωστικού κέντρου της. Πασίγνωστη για την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της, όπως και για την κοινωνική της πολιτική, προσελκύει ασθενείς και εξεταζόμενους όχι μόνο από όλη τη δυτική Αθήνα, αλλά και από όλη την Αττική. Με την ίδιο επαγγελματισμό, αξιοπιστία και ασφάλεια αλλά και ανθρώπινη ευαισθησία, αντιμετωπίζει και το έργο της διακομιδής ασθενών στα πλαίσια της ολοκληρωμένης παροχής φροντίδας υγείας του ασθενούς.
 • Το εκάστοτε προσωπικό που συνοδεύει το ιδιωτικό ασθενοφόρο, είναι άρτια καταρτιζόμενο επιστημονικού προσωπικό διασωστών, νοσηλευτών και ιατρών.
 • Η Κλινική διαθέτει διακεκριμένους γιατρούς ειδικοτήτων στα Τμήματά της, που μπορούν επιπρόσθετα να παραβρίσκονται στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του ασθενή.
 • Το Νεφρολογικό Κέντρο της Κλινικής με τις Μονάδες Τεχνητού Νεφρού, και η χρόνια εμπειρία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, και της συνοδείας του ιδιωτικού ασθενοφόρου στην μεταφορά ασθενών προς και από τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης, εγγυάται όχι μόνο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των νεφροπαθών ασθενών, αλλά την απόλυτη ασφάλειά τους.
 • Τα ιδιωτικά ασθενοφόρα που παρέχουμε είναι κλιματιζόμενα και πληρούν τις προϋποθέσεις ασφάλειας και καταλληλόλητας του ΕΚΑΒ, τις διατάξεις του Υπουργείου Υγείας και Μεταφορών, καθώς και όλα τα πρότυπα για την μέγιστη άνεση τους ασθενούς.
 • Κάθε ασθενοφόρο ελέγχεται και συντηρείται καθημερινά, ενώ μετά από κάθε διακομιδή ασθενή, τα ασθενοφόρα πλένονται, καθαρίζονται και απολυμαίνονται εσωτερικά και εξωτερικά, γιατί εκτός από την ασφάλεια, δίνεται μεγάλη σημασία στο να τηρούνται και οι προδιαγραφές καθαριότητας και υγιεινής των οχημάτων και του εξοπλισμού τους.
Scroll to Top

Κλείσε ραντεβού