ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Επικοινωνία

210 5735311

Περιστέρι

Πελοπίδα 19

Ασφαλιστικά Προγράμματα Υγείας

Το πρωτοποριακό και οικονομικό πρόγραμμα ασφάλειας υγείας West Athens Medical σε συνεργασία με τη West Athens Clinic φιλοδοξώντας να προσφέρει ιδιωτικές πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες υπηρεσίες υγείας δωρεάν ως επί το πλείστων και με μικρή συμμετοχή όπου και εάν χρειάζεται, χωρίς να αποκλείσει κανέναν συμπολίτη μας και με ασφάλιστρο προσιτό από όλους.Όραμά μας, είναι οι ασφαλισμένοι να νιώσουν ασφαλείς από τις διαφανείς διαδικασίες, τις υψηλού επιπέδου παροχές, τη διαρκή δυναμικότητα και καινοτομία του προγράμματος και κυρίως να νιώσουν πολύπλευρα το κοινωνικό στίγμα της προσπάθειάς μας.
ασφαλιστικά προγράμματα υγείας west athens medical για κλινική west athens

Σημαντικά σημεία της Ασφάλειας Υγείας

Για πρώτη φορά στο χώρο της υγείας διατίθεται συνδρομητικό πρόγραμμα υγείας
πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης
.

 • Το πρόγραμμα που έχει και κοινωνικό χαρακτήρα.
 • Η τιμή του προγράμματος είναι προσαρμοσμένη στην πρωτοφανή υγειονομική και οικονομική κρίση.
 • Το κόστος για τον ασφαλισμένο είναι σχεδόν το ίδιο εάν επισκεπτόταν τις δημόσιες δομές υγείας.
 • Η τιμολόγηση όπου υπάρχει είναι αναρτημένη με διαφάνεια στην ιστοσελίδα μας.
 • Για την χρήση του προγράμματος απαιτείται μόνο ένα τηλεφώνημα στην 24ωρη γραμμή υγείας.
 • Δεν έχουμε ηλικιακό περιορισμό.
 • Δεν έχουμε ανώτατο όριο κάλυψης.
 • Δεν έχουμε έλεγχο ασφαλισιμότητας (underwriting).
 • Δεν έχουμε εξαιρέσεις, αναμονές και επασφάλιστρα.
 • Ο συνδρομητής καλύπτεται άμεσα, μετά την πληρωμή του συμβολαίου.
 • Χαμηλή συμμετοχή, όταν και εάν υπάρχει.
 • Κωδικοποίηση και τιμολόγηση για πρώτη φορά στην Ελλάδα με DRGs.
 • Γιατροί όλων των ειδικοτήτων με δωρεάν ή με ελάχιστη συμμετοχή.
 • Επισκεφτείτε τον ίδιο γιατρό, όσες φορές τον χρειάζεστε.
 • Βεβαίωση παιδιάτρου για σχολική χρήση μόνο με 15€ συμμετοχή.
 • Δωρεάν πλήρες Check up.
 • Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ.
 • Διαγνωστικές εξετάσεις χαμηλή συμμετοχή, 15% στις τιμές ΦΕΚ για τους ανασφάλιστους.
 • Έκτακτα περιστατικά, χωρίς συμμετοχή, χωρίς πλαφόν, για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.
 • Έκτακτα περιστατικά, πολύ χαμηλή συμμετοχή του συνδρομητή, για τους ανασφάλιστους.
 • Φυσικοθεραπείες, οδοντιατρικά, οφθαλμολογικά , κοσμητική ιατρική με ειδικό εκπτωτικό αναρτημένο τιμοκατάλογο.
 • Μοναδικό ειδικό πρόγραμμα αισθητικής, για άνδρες και γυναίκες, με δωρεάν παροχές αξίας 300€.
 • Πρότυπη νέα δομή υγείας, εξειδικευμένη στην θεραπεία και αποκατάσταση.
 • Για διαβητικούς ασθενείς, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη.
 • Δωρεάν οι παθολογικές νοσηλείες για τους ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ.
 • Παθολογικές νοσηλείες, χαμηλή συμμετοχή για τους ανασφάλιστους.
 • Χειρουργικές επεμβάσεις δίκλινο δωμάτιο & τροφή, χαμηλός εκπτωτικός τιμοκατάλογος.
 • Πλαστικές επεμβάσεις ειδικός τιμοκατάλογος (συμπεριλαμβάνονται όλα τα κόστη νοσηλείας).
 • ODC, ιατρικές επεμβάσεις, χωρίς διανυκτέρευση, με ειδικό τιμολόγιο (συμπεριλαμβάνονται όλα τα κόστη νοσηλείας).
 • Απορρόφηση απαλλαγής στα ιδιωτικά και ομαδικά συμβόλαια ζωής.
 • Επιλογή χειρουργικής ομάδας, συμφωνία αμοιβής (δωρεάν νοσηλεία).
 • Διάθεση εφαρμογής, medinfobook πρωτοποριακός ηλεκτρονικός ιατρικός φάκελος υγείας.
28 λόγοι για ασφάλεια υγείας

28 λόγοι που δεν πρέπει να χάσετε τα προγράμματα υγείας & φροντίδας της West Medical Athens

 1. Είμαστε κοντά σας, στην είσοδο της ιδιωτικής γενικής κλινικής West Athens, θα βρείτε το γραφείο υποστήριξης & ενημέρωσης των ασφαλισμένων του προγράμματος West Athens Medical, για οτιδήποτε διευκρίνηση ή βοήθεια χρειαστείτε.
 2. Αποκτώντας την ασφάλεια υγείας WEST ATHENS MEDICAL αντιμετωπίζετε με αξιοπρέπεια κάθε περιστατικό πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, γρήγορα, με ασφάλεια και διαφάνεια τιμών.
 3. Καλύπτονται όλοι! Ακόμα και τα άτομα με προϋπάρχοντα ή και χρόνια νοσήματα, χωρίς όριο ηλικίας χωρίς απαλλαγές, απεριόριστα και χωρίς ανώτατο όριο κάλυψης.
 4. Οι περισσότερες υπηρεσίες που διαθέτουμε παρέχονται χωρίς συμμετοχή, για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΠΥ και με μικρή συμμετοχή για τους ανασφάλιστους.
 5. Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο με ιατρικό και διοικητικό προσωπικό για να υποδεχθεί τις κλήσεις σας και να συντονίσει τις επισκέψεις σας στους συμβεβλημένους παρόχους υγείας.
 6. Δεν χρειάζεται να ψάχνεται να βρείτε το συμβόλαιο ή την κάρτα υγείας του προγράμματος, αρκεί μόνο ένα τηλεφώνημα στην 24ωρη γραμμή υγείας.
 7. Για πρώτη φορά σε πρόγραμμα υγείας αναρτάται στην ιστοσελίδα μας το κόστος συμμετοχής του ασφαλισμένου, όταν και εάν υπάρχει, εξασφαλίζοντας έτσι, τη διαφάνεια των υπηρεσιών μας.
 8. Αποκτάτε απεριόριστες επισκέψεις σε ιατρούς επιλογής σας, όλων των ειδικοτήτων, με μηδενική συμμετοχή στα τακτικά ιατρεία της κλινικής και έως 20ευρώ στα συμβεβλημένα πολυϊατρεία και ιδιωτικά ιατρεία.
 9. Μπορείτε να επισκεφτείτε προγραμματισμένα, τον ίδιο γιατρό όσες φορές τον χρειάζεστε.
 10. Τα έκτακτα περιστατικά καλύπτονται χωρίς συμμετοχή και με απεριόριστο κεφάλαιο κάλυψης για τους ασφαλισμένους που έχουν ΕΟΠΠΥ και με ελάχιστη συμμετοχή για τους ανασφάλιστους.
 11. Στις διαγνωστικές εξετάσεις παρέχουμε απεριόριστη κάλυψη χωρίς συμμετοχή, με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ και 15% συμμετοχή στις τιμές ΦΕΚ για τους ανασφάλιστους.
 12. Κάθε χρόνο, πραγματοποιείτε προληπτικά, ένα πλήρες check up, αναλόγως το φύλλο και ηλικία, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
 13. Προσφέρεται ειδική βεβαίωση παιδίατρου για σχολική χρήση με ιστορικό, φυσική εξέταση, προληπτική καθοδήγηση, ιατρική πράξη εμβολιασμού, έκδοση πιστοποιητικού, οδηγίες φαρμάκων ή εξετάσεων, έλεγχος παρακλινικών εξετάσεων, αξιολόγηση αιτούμενων παρακλινικών εξετάσεων με πολύ χαμηλή συμμετοχή.
 14. Απολαμβάνετε πραγματικό εκπτωτικό τιμοκατάλογο σε υπηρεσίες οδοντιατρικές, οφθαλμολογικές, κοσμητικής ιατρικής και φυσιοθεραπείας.
 15. Εκμεταλλευτείτε το μοναδικό ειδικό πρόγραμμα αισθητικής, για άνδρες και γυναίκες, δημιουργήθηκε ειδικά για τους συνδρομητές μας, συνοδευόμενο από επιπρόσθετα δώρα και παροχές. Περιλαμβάνει, για γυναίκες ολοκληρωμένα προγράμματα αδυνατίσματος, κυτταρικά, σύσφιξη, ανάπλαση επιδερμίδας προσώπου, αποτρίχωση και για άνδρες, αδυνάτισμα σε συνδυασμό με 6 μηνών διάρκειας διαιτολογική παρακολούθηση, αποτρίχωση. Όλα τα παραπάνω σε μια απίστευτη τιμή!
 16. Πρότυπη νέα δομή υγείας, εξειδικευμένη στην θεραπεία και αποκατάσταση, για τους ασφαλισμένους ασθενείς στον ΕΟΠΠΥ δωρεάν όλες οι υπηρεσίες χωρίς διανυκτέρευση & ειδικός τιμοκατάλογος με διανυκτέρευση. Για τους ανασφάλιστους ασθενείς, ειδικός τιμοκατάλογος με και χωρίς διανυκτέρευση.
 17. Μοναδική κάλυψη σε διαβητικούς ασθενείς στην κλινική μας με ΕΟΠΠΥ, παρέχεται δωρεάν πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη και χωρίς ΕΟΠΠΥ συμμετοχή 60% επί του ΚΕΝ (Κλειστού Ενοποιημένου Νοσηλίου).
 18. Δωρεάν νοσηλεία στα παθολογικά περιστατικά με ΕΟΠΥΥ & αναρτημένος τιμοκατάλογος στην ιστοσελίδα μας με τη συμμετοχή των ανασφάλιστων συνδρομητών μας, χωρίς όριο κάλυψης.
 19. Χειρουργικές επεμβάσεις με δωρεάν νοσήλεια και συμμετοχή αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας που περιλαμβάνει μόνο τις αμοιβές της χειρουργικής ομάδας που είναι οι χαμηλότερες στην αγορά υγείας.
 20. Δίκλινο δωμάτιο και τροφή στις χειρουργικές επεμβάσεις συνοδευόμενος ειδικός πίνακας συμμετοχής στον οποίο συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα νοσηλείας.
 21. Σε επιλεγμένες νοσηλείες δεν χρεώνονται επιπλέον νοσήλια και ιατρικές υπηρεσίες!
 22. Στις νοσηλείες συμπεριλαμβάνονται και οι ιατρικές επεμβάσεις που δεν απαιτούν νοσηλεία.
 23. Για πρώτη φορά σε ένα ιδιωτικό πρόγραμμα στις χειρουργικές επεμβάσεις ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη χειρουργική ιατρική ομάδα, να συμφωνήσει την αμοιβή της και να νοσηλευθεί δωρεάν, όταν είναι ασφαλισμένος του ΕΟΠΥΥ. Αντίστοιχα ο συνδρομητής που δεν διαθέτει Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη χειρουργική ιατρική ομάδα να συμφωνήσει την αμοιβή της και να συμμετέχει στα νοσήλια με ποσοστό 60% επί του Κλειστού Ενοποιημένου Νοσηλίου (ΚΕΝ).
 24. Σε περίπτωση είστε κάτοχοι ιδιωτικού συμβολαίου ζωής ή ομαδικού προγράμματος, απορροφάμε την συμμετοχή σας, μέχρι του ποσού των 1500€.
 25. Αποκτήστε για πρώτη φορά τον πολύτιμο ηλεκτρονικό φάκελο υγείας. Το medInfobook είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που σας επιτρέπει να έχετε την απόλυτη διαχείριση και έλεγχο των ιατρικών δεδομένων που αφορούν εσάς και την οικογένεια σας.
 26. Το πρόγραμμα αναβαθμίζεται με νέες υπηρεσίες και παροχές χωρίς να χρειάζεστε να πληρώνεται περισσότερα.
 27. Εγγυόμαστε για τις ποιοτικές υπηρεσίες υγείας των παροχών μας και υποσχόμαστε να σας κρατάμε ενήμερους με τα βιογραφικά των ιατρών μας, τις νέες τεχνικές των χειρουργικών επεμβάσεων, ιατρικά άρθρα και συμβουλές υγείας.
 28. Το WEST ATHENS MEDICAL υποστηρίζεται από τρεις αξιόπιστες και μεγάλες εταιρείες της Ελληνικής αγοράς που φέρουν πολυετή εμπειρία. Την Total Care Network Α.Ε.-TCN, την VICTORY INSURANCE COORDINATOR & SERVICES και την WEST ATHENS CLINIC. Βασικός στόχος μας αποτελεί, η διαφάνεια των υπηρεσιών μας, η υποστήριξη μας όταν μας χρειαστείτε και οι αξιόπιστες παροχές υγείας.

Ζητήστε ενημέρωση: Στις Πληροφορίες, στο ισόγειο της Κλινικής.

Scroll to Top

Κλείσε ραντεβού