ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Επικοινωνία

210 5735311

Περιστέρι

Πελοπίδα 19

Ακτινολογικό εργαστήριο

Στο Aκτινολογικό στο διαγνωστικό κέντρο στο Περιστέρι στη West Athens, πραγματοποιούνται όλες οι απλές ακτινολογικές εξετάσεις, όπως ακτινογραφία θώρακος, κοιλίας, ΝΟΚ, κρανίου, ακτινογραφία άκρων, ΑΜΣΣ, ΟΜΣΣ, λεκάνης-ισχίων, κ.α., καθώς και εξετάσεις ενδοφλέβιας πυελογραφίας.
Ακτινολόγος Κλινική West Athens

Ακτινολογικό West Athens με ψηφιοποιημένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας

Το Ακτινολογικό Τμήμα του διαγνωστικού κέντρου της West Athens, είναι στελεχωμένο με έμπειρους τεχνικούς ακτινολόγους και ακτινοδιαγνώστες και με υπερσύγχρονο εξοπλισμένο.

Ψηφιοποιημένη ακτινογραφία

Το Ακτινολογικό διαθέτει μηχανήματα τελευταίας γενιάς, η απεικόνιση των ακτινογραφιών είναι ψηφιοποιημένη και αυτό δίνει το πλεονέκτημα λήψης και επεξεργασίας ακτινογραφιών υψηλής ευκρίνειας σε σχέση με την απλή αναλογική ακτινογραφία, με ρυθμιζόμενη ακτινοβολία ανάλογα με το σωματότυπο του εξεταζόμενου. Έτσι ο εξεταζόμενος έχει το προνόμιο εκτέλεσης ακτινογραφιών με την ελάχιστη λήψη ακτινοβολίας. Επιπλέον, η ψηφιοποιημένη ακτινογραφία αποτελεί εργαλείο μεγάλης διαγνωστικής αξίας για τον θεράποντα ιατρό λόγω της υψηλής ανάλυσης της εικόνας, για τη σωστή και ακριβή έκβαση του πορίσματος. Οι ακτινογραφίες όπως και οι ψηφιοποιημένες ακτινογραφίες πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού για την αποφυγή καθυστερήσεων και γνωματεύονται μέσα σε λίγα λεπτά.
Ακτινολογικό κλινικής west athens περιστέρι δυτική αθήνα

Γιατί να επιλέξετε το Ακτινολογικό West Athens στο Περιστέρι

  • Το Ακτινολογικό τμήμα είναι εξοπλισμένο με ακτινολογικά συστήματα ψηφιακής τεχνολογίας που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της σύγχρονης απεικόνισης, από απλές ακτινογραφίες μέχρι ειδικές ακτινολογικές και ακτινοσκοπικές μελέτες.
  • Οι ιατροί ακτινολόγοι όπως και οι βοηθοί ακτινολόγοι του Ακτινολογικού είναι ιδιαίτερα έμπειροι στην κλασική ακτινολογία και περιοδικά παρακολουθούν προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και ακτινοπροστασίας.
  • Το Ακτινολογικό εξυπηρετεί άμεσα τους νοσηλευόμενους ασθενείς, τους εξωτερικούς ασθενείς που έχουν νοσηλευθεί στο παρελθόν, στα πλαίσια ελέγχου (follow up) καθώς όλους τους εξωτερικούς ασθενείς με ραντεβού.
  • Το Ακτινολογικό West Athens στο Περιστέρι έχει σύμβαση με ΕΟΠΥΥ για ψηφιοποιημένη ακτινογραφία σε χαμηλή τιμή.
Scroll to Top

Κλείσε ραντεβού